Alma Jallby

Snart händer det
Idag vaknade jag upp med världens bästa humör. Hoppade ur sängen och började göra en bamsefrukost, bananpannkakor, baugetter, youghurt; frukt, smoothie, ah you name it.
Det är så konstigt hur humöret kan ändras så från dag till dag. Igår hade jag en sjukt dålig dag och idag har jag massor med enerig och inspiration. På gymet var det likadant. Igår hade jag ingen ork med idag gick kroppen utan att jag gjorde något kändes det som. 
Igår bokade jag flygbiljetter hem till Sverige. 22:a maj går flyget och jag stannar i två veckor. Anledningen till att jag åker hem är för att jag ska operera mia tänder. Det ska sättas in skruvar där man ska skruva på implantaten, eller tänderna. Det fattas 9 tänder i min mun och ni anar inte hur skönt det ska bli att äntligen kunna gå runt utan att behöva dölja sina tänder. Jag kommer le Hela tiden när det kommer vara klart.
Efter den första operationen måste det sedan läka i 6 månader vilket är himla segt men förhoppningsvis blir jag av med tandställningen då.
Sedan jag började bry mig om mitt utseende har dettta varit ett ortooligt stort komplex för mig. Jag vet att när det kommer till första intryck tittar folk på ens leende, och jag vet inte, kanske gjorde det att jag va väldigt blyg för några år sedan. Men jag lärde mig leva med det och började tänka att det är såhär jag ser ut och just nu kan jag inte gôra något åt det. Dessutom har jag alltid varit omringad av nära vänner som inte varit bessatta av uteseende.Och Där tror jag att många hamnar i kläm. Hade jag hamnat i fel umgänge, med fel, oäkta vänner kanske jag hade blivit retad på grund av mina tänder. Ett leedne tar upp en väldigt stor del av en persons utseende, därför ska det bli så jävla skönt att slippa massa gluggar och skavsår i min mun. Det är inte klart än men ätligen börjar det kännas som om det är på rätt väg.
Springer runt som vanligt i min babes tröjjor. Har hans tröjor på mig mer än mina egna...
Köpte denna supermysgia tröjja på HM idag. Det är en herrtröja men jag älskar den.