Alma Jallby

Hej
HEJ!
Det var ett tag sedan jag uppdaterade, sorry..! 
Jag har det superbra här. Har fått ett jobb på en av sydneys största och enligt mig bästa nattklubb homebar och sash, som bartender! Det är verkligen superkul, intensivt men kul! 
Snart är det dags för mig och stephanie att dra vidare på vårt äventyr här. Älskar verkligen Sydney men känner nu att det är dags att lämna denna fantastiska stad för Melbourne istället. 
Dagarna här i bondi spenderas för det mesta på stranden. Nätterna och kvällarna med kompisar, antingen på någon bar eller hemma hos oss. Lägenheten vi bor i för tillfället är superfin. Nyrenoverad och fräsch, dock väldigt dyr. Vi har ca 2 min till bondi beach, ah typ 2 min till allt. Perfekt läge verkligen.
Ikväll ska vi möta upp våra franska vänner för en utekväll i stan. Hoppas ni har det bra hemma i snön. Jag borde inte vara avis men ibland kan jag sakna att ligga framför tv:n med en kopp varm choklad och titta ut och se att det är kritvitt. Men bara ibland. Trivs här bland palmerna där det är 30 grader i skuggan! 
PUSS 


Blue mountains






Coogee beach


Julafton









Dagen efter 


Brukar springa från bondi till coogee vilket är en superbra runda på ca 9 km fram och tillbaka. Man springer precis vid vattnet hela vägen och det är så vackert, framför allt när solen börjar gå ner.





En kväll drog vi till stranden efter krogen, spelade gitarr, drack vin och kollade på soluppgången. 




Gårdagens lunch 


 
👋🏽