Alma Jallby

jösses
Herregud. Jag trodde de sista veckorna innan studenten skulle var lugna och roliga men just nu är det mer än någonsin. Den ena inlämningen kommer efter den andra och lärarna vill verkligen inte sluta ge uppgifter! Det ska bli så skönt att ta studenten, det är den enda jag drömme rom typ haha! För en vecka sedan satt jag vid min och min brors engna lila pool och spelade kort med min familj på Rhodos. Det var en helt underbar vecka som var väldigt lugn med massa (alltså massa) mat.
Vi bodde på ett jättefint hotell precis vid stranden några kilometer från Rhodos stad och eftersom vi hyrde en bil gjorde vi hela Rhodis på två dagar. Vi besökte många antika sevärdheter och jösses vad många fina lämningar det finns! Jag har inte lagt in bilderna på datorn men bilder kommer. 
 
Ja sammanfattningsvis kan man säga att de senaste veckorna har varit ett rent helvete typ. Både i skolan och i mitt privatliv. Det var så skönt att komma bort en vecka, men tyvärr så måste man komma hem igen. Som sagt ska det bli så skönt att ta studenten, imorgon är det bara två veckor kvar ♥
 
Nu ska jag och pappa kolla klart på eurovision innan jag intar sängen. puss